ГоловнаСтаттіКорисні поради: Як обрати сервісний центр

Корисні поради: Як обрати сервісний центр

На що варто звернути увагу при виборі сервісного центру

як вибрати сервісний центр?

Напевно кожен день Ви стикаєтеся з проблемою браку часу. Ви настільки завантажені роботою, що рішення проблеми з комп’ютерною технікою ну ніяк не входить в розпорядок дня!

Чи було так, що майстер брав гроші, а проблема з технікою залишалася не вирішеною? Ви втомилися шукати дійсно тлумачний сервісний центр, який може швидко і з гарантією якості зробити ремонт техніки?

Але ж на все це витрачається ваш дорогоцінний час, в результаті, Ви не встигаєте вчасно вирішувати робочі питання і, відповідно, втрачаєте гроші!

Що необхідно знати КОЖНОМУ, щоб скоротити витрати і позбутися від проблем із сервісним центром

  1. Потрібно заздалегідь уточнити в сервісному центрі з приводу гарантії на надані послуги. Таким чином, ви зможете уникнути зайвих витрат даремно.
  2. Дізнайтеся максимальні терміни ремонту. Не думаю, що ви зможете обійтися без ноутбука пару тижнів.
  3. Поцікавтеся, скільки років організація працює на IT-ринку. Ви ж не хочете, щоб на вашій техніці тренувалися новачки ?!
  4. Не забудьте уточнити, чи надаються послуги кур’єра. Адже за день і без відвідування сервісного центру потрібно переробити купу справ!
  5. Не полінуйтеся запитати про графік роботи, чи є можливість відвідати майстерню в вихідні дні.
  6. Попросіть інформацію про всіх послугах, що надаються. Адже незручно ноутбук здавати в одну фірму, а принтер везти зовсім в інший кінець міста.
  7. Запитайте рекомендації клієнтів, які вже користувалися даними послугами.
  8. Можна в телефонному режимі уточнити, чи надає сервісний центр послуги з резервування інформації. Для професіоналів не складе труднощів витягти потрібні дані навіть з “мертвого” ноутбука.
  9. Поцікавтеся, чи потрібно буде оплачувати діагностику, якщо з’ясується, що техніка не підлягає ремонту (буває і таке). Чи не логічно платити гроші, якщо сервісний центр не може вирішити проблему.
  10. Впишіть ваш e-mail адресу, ваше ім’я і телефон, натисніть на кнопку, і я надішлю Вам купон на безкоштовну діагностику техніки.

ХОЧУ ОТРИМАТИ КУПОН НА БЕЗКОШТОВНУ ДІАГНОСТИКУ ТЕХНІКИ!

[Grwebform url = “https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BllNj&webforms_id=10734903” css = “on” center = “off” center_margin = “200” /]

“Ну припустимо, що сервісний центр відповідає всім цим критеріям. І що? “- запитаєте ви.

Дійсно, це ще не говорить про порядність майстерні по ремонту техніки. Адже немає гарантії, що інформація з вашого ноутбука потрапить до конкурентів! А що якщо ноутбук не підлягає ремонту (так, таке теж буває), і, так би мовити “під шумок”, що залишилися робочі деталі в ньому поміняють на неробочі?

Ну в такому випадку допоможуть тільки відгуки клієнтів, яке вже користувалися послугами цього сервісного центру. Їх ви можете запитати безпосередньо в сервісному центрі.

На словах все просто! Всього-то потрібно знайти такий сервісний центр, який чесно пояснить, як проводиться ремонт техніки, чому доцільно виконати ті чи інші роботи по ремонту. Іншими словами, буде вести себе як старший товариш, а не як бізнес “по-українськи” ( “Денг, денги давай!”).

Загалом, треба знайти сервісний центр, який знаходиться на стороні клієнта!

Непоганий підхід, згодні? Але тоді більшості фірм, що займаються ремонтом комп’ютерної техніки, доведеться вилетіти з ринку, тому що вони вміють робити тільки халтуру. Але ж їм теж хочеться їсти. Тому вони і крадуть у вас гроші. Так, так – ось так все сумно. Але не тільки IT-ринок такої. Будь-який ринок, на якому представлені професійні послуги точно такий же! Існують компанії, які за свої послуги беруть величезні гроші тільки тому, що вони кращі. Є також фірми, які із задоволенням допомагають клієнтам вирішувати їх проблеми, зберігаючи їм гроші. Ще є маса, планктон – так звані “дармоїди”. Вони беруть гроші і навіть щось за них роблять. Ось тільки питання в тому – що і навіщо. На жаль, серед цієї маси досить багато іменитих сервісних центрів. З купою сертифікатів і дипломів. Залишається знайти дійсно розумну фірму. Яка не просто візьме гроші за ремонт, а дійсно якісно вирішить проблему.

Зрозуміло! Ви – Якраз такий сервісний центр!

Якщо коротко – так. Пам’ятайте, Шерлок Холмс в оповіданні «Випадок з перекладачем» сказав: «Логік зобов’язаний бачити речі в точності такими, якими вони є, а недооцінювати себе – таке ж відхилення від істини, як перебільшувати свої здібності.»

Власне, це правда. Ми – одні з небагатьох, хто спочатку на стороні клієнта. За такий підхід нас не дуже люблять конкуренти. Але зате дуже люблять клієнти. І якщо вам до душі такий підхід до бізнесу, до життя, то ми були б раді бачити вас в нашому офісі. Посидимо, поговоримо, подивимося один на одного. Побачите нашу команду. Подивіться відгуки клієнтів, які вже користувалися нашими послугами. Все чесно і відкрито. І якщо ми відчуваємо уподобання один одному – то чому ж і не попрацювати? Дуже може бути, що ми для вас опинимося ідеальним підрядником, а ви для нас – таким клієнтом, якого хочеться носити на руках. Таке вже було, і не раз.

І на останок

Знаєте, як часто буває: довго, зважуємо, радимося – і в підсумку нічого не робимо. Так, люди такі … так що просто можна закрити цю вкладку і продовжити шукати сервісний центр далі.

А можна прямо зараз зателефонувати за номером (044) 390 63 09 та з’ясувати, яким чином ми можемо вам допомогти.
Пам’ятайте, що в житті завжди встигає той, хто швидше приймає рішення. Як то кажуть, хто перший встав – того і тапки. Грубувато, звичайно – але правда.

Тому беріть телефон і дзвоніть по телефону (044) 390 63 09 прямо зараз.
Ви абсолютно нічим не ризикуєте, крім двох-трьох хвилин на телефонну розмову. В результаті такої розмови ми можемо або стати партнерами, або не стати. У будь-якому випадку ми опишемо шляхи вирішення вашої проблеми. Розповімо всю правду (чого вам не розповість, швидше за все, ніхто). Час працює проти нас. Пам’ятайте про це. І дійте ЗАРАЗ.

Бонус

безкоштовна дівгностика ноутбуків

При ремонті ноутбука ви БЕЗКОШТОВНО отримуєте:

  • Чистку системи охолодження ноутбука від пилу (а це зазвичай коштує у нас 455 грн);
  • Профілактичні роботи (якщо вони необхідні);
  • Зовнішній жорсткий диск, що містить всю інформацію з вашого ноутбука (надається на час ремонту, щоб ви не були відірвані від роботи)

Телефонуйте (044) 390 63 09 та оцініть переваги роботи з нами вже зараз!

Ось що про нас говорять клієнти


“Найбільше сподобалося те, що я отримала швидку кваліфіковану комп’ютерну допомогу, отримала ввічливі компетентні відповідь на питання, що стосуються наявності потрібної деталі, її вартості та термінів виконання. Мій досвід роботи з сервісним центром був позитивним і корисним. Найбільше сподобалося те, що фахівці швидко усунули проблему. Вартість послуг була нижче, ніж в інших сервісних центрах. оскільки мені довелося звернутися вперше в сервісний центр, я рада, що цей досвід не виявився негативним і я розумію, що тепер можу виправити будь-які неполадки в “Комп’ютерної допомоги” за розумні гроші і в строк.”

– Бернадська Яніна


“3 рази чинила різну техніку в цьому сервісному центрі. Як переконалася. Дуже подобається персонал, швидкість виконання замовлення, людські ціни. Спілкування з вами викликає тільки позитивні емоції. Залишайтеся такими ж!”

– Прокоп’єва Марія


“Можна сказати, що хлопці врятували мені життя! Випадково проїжджав повз Комп’ютерної допомоги і вирішив зайти. До цього мав негативний досвід звернення до одного сервісний центр. Робили 2 дня діагностику, потім виявилося, що немає запчастин. Обіцяли через 2 тижні починають. У підсумку – 6 тижнів їхала деталь, потім ще 2 тижні її ставили. Витратив купу нервів і часу, а фотоапарат зламався через 2 місяці після ремонту. Радий, що знайшов «Комп’ютерну допомогу». Йдуть назустріч клієнту. Відчув, що фраза «Клієнт завжди правий» для них не порожній звук. Про якість ремонту поки рано говорити. Якщо все буде добре, то стану постійним клієнтом.”

– Антонюк Олександр Андрійович


“Радий, що знайшов цей сервісний центр. Подобається швидкість виконання і чуйність співробітників. Робота з Комп’ютерної допомогою додає впевненості, що є куди звернутися у разі проблем з технікою.”

– Андрій Васильович Бруско


“Найбільше сподобалися терміни і якість. Співробітники вміють вислухати і професійно виконують всі свої обов’язки. Якість і ціни сервісу повністю задовольняють. Робота відремонтованої апаратури влаштовує на всі 100%.”

– Шанюк Р.А.

СКОРИСТАТИСЯ ПРОПОЗИЦІЄЮ НЕГАЙНО!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BllNj&webforms_id=10734903″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]