ГоловнаСтаттіВідновлення файлів після видалення

Відновлення файлів після видалення

В епоху інформаційних технологій не складно здогадатися, що є найбільшою цінністю. Інформація розцінюється на вагу золота. Робочі документи, фотографії, відео, музичні файли – це те, з чим сучасна людина стикається щодня. Часом трапляється, що втрата будь-якого файлу може бути еквівалентна багатоденного праці.

Як відновити втрачені файли

Причиною втрати даних може послужити необережність і, звідси, випадкове видалення файлів, форматування диска, вихід з ладу інформаційного обладнання тощо.

Відновлення файлів – досить складний процес, тому щоб через недосвідченість не погіршити ситуацію, настійно радимо надати роботу по відновленню видалених даних кваліфікованих фахівців.

Як перестрахуватися від втрати файлів

Є кілька прийомів, які допоможуть убезпечити себе і перестрахуватися від можливої ​​втрати файлів. Найбільш поширеними способами є:

  1. Створення резервних копій файлів на декількох носіях. Це один з найнадійніших способів, однак, незважаючи на свою ефективність, постійне збереження копій документів на різних носіях доставляє багато клопоту, тому цей спосіб поступово застаріває. Крім того, в деяких ситуаціях може знадобитися відновлення файлів після видалення і на додаткових носіях, так, цей спосіб не є універсальним.
  2. Більш зручним є використання хмарних сервісів. Служби синхронізації даних дозволяють зберігати копії, навіть не доводиться турбуватися про втрату додаткового носія.

Якщо ж ви не змогли перестрахуватися і з яких-небудь причин втратили потрібний вам файл, не впадайте у відчай. У більшості випадком, відновити вилучену інформацію можливо.

Способи відновлення файлів

Залежно від того, як були втрачені файли і які є шляхи їх відновлення, кожен самостійно приймає рішення про те, приступати чи до відновлення файлів самостійно або звернутися за допомогою до спеціалізованого центру, щоб отримати гарантований результат.

Наприклад, якщо файли випадковим чином були видалені з корзини, то для того, щоб відновити файли, видалені з корзини, досить завантажити програму і, розібравшись в ній, спробувати самостійно «повернути» файли.

В цілому, існують два основні методи, що дозволяють відновити вилучені файли з жорсткого диска та інших носіїв: програмний метод і апаратний метод.

Професіонали в роботі з відновлення даних використовують обидва цих методу в залежності від ситуації.

Програмний метод – найбільш поширений спосіб відновити втрачені дані. Даний метод являє собою відновлення файлу після видалення за допомогою використання спеціального програмного забезпечення. У більшості випадків такі програми відносяться до платних, однак, в мережі можна знайти і безкоштовні програми для відновлення даних.

Спеціальні програми мають загальне для більшості покрокове керівництво по відновленню інформації:

  1. Встановлюється програмне забезпечення;
  2. Запускається програма;
  3. Вибираються типи файлів, які були загублені із зазначенням місця, де розташовувалися файли до того, як були видалені з носія;
  4. Здійснюється пошук втрачених файлів;
  5. Якщо файли успішно знайдені, то вони зберігаються в окремій папці.

Якщо файли, які були видалені неможливо «відродити» за допомогою спеціальних програм, тоді рекомендується відновити файли після видалення апаратним методом. Апаратний метод ефективний навіть при фізичному пошкодженні носія. Апаратне відновлення проводиться в спеціальних сервісних центрах, тому що цей метод передбачає використання спеціалізованого обладнання.

TotalService – ефективне поновлення втрачених файлів

Команда фахівців нашого сервісного центру здійснює весь комплекс робіт по ремонту комп’ютерів і ноутбуків, смартфонів, фотоапаратів дрібної побутової та оргтехніки. Крім того, майстри «TotalService» проводять швидку діагностику несправностей і здійснюють якісний ремонт техніки.

Професіонали з «TS» здійснюють відновлення вилучених файлів з карт пам’яті, з флеш-карт, жорстких дисків.

Ціна послуг з відновлення даних безпосередньо залежить від складності роботи. Орієнтовну вартість дивіться в розділі “Ціни”.

СЦ «TotalService» має низку переваг, тому що ми працюємо для клієнтів і безперервно покращуємо рівень сервісу:

  • Гарантія якості виконаних робіт;
  • Найкоротші терміни ремонтних робіт, зокрема відновлення видалених файлів виробляється в мінімальні терміни;
  • Акційні пропозиції щодо діагностики обладнання;
  • Спеціальні тарифні пакети, що дозволяють співвідносити необхідні терміни ремонту і можливу вартість ремонту обладнання на розсуд замовника;
  • Знижки для постійних клієнтів;
  • Зручне розташування сервісних центрів по Києву.

«TotalService» – це завжди якісний ремонт техніки будь-якої складності.