ГоловнаСтаттіВідновлення видалених фото

Відновлення видалених фото

Зараз ми стали забувати про друковані фотографії. Збереження файлів в цифровому вигляді це настільки зручно, що альтернативи цьому процесу не існує. Цифрові фотографії можна самостійно редагувати, пересилати, викладати в інтернет і при необхідності роздруковувати. Однак зворотним боком такого зручності є незахищеність фото-файлів. Мало кому прийде в голову відразу ж створювати резервні копії файлів для перестраховки. А статися може що завгодно. Поломка цифрового носія, випадкове видалення фотографій при необережному форматуванні диска і безліч інших причин втрати даних.

Що робити, якщо цифрові фотографії втрачені

Якщо це сталося, і ви хочете будь-що-будь відновити фото зі свого носія, знайте, що це можливо. Однак не забуваєте, що після того, як файли були видалені з носія, потрібно максимально обмежити використання жорсткого диска, щоб відновлення видалених фото пройшло максимально ефективно. Процес відновлення фото-файлів буде відрізнятися в залежності від того на якому джерелі і з якої причини були загублені ті чи інші файли.

Є два способи вирішити дану проблему: спробувати самостійно відновити втрачені файли, або звернутися до послуг професіоналів, які швидко і ефективно зможуть відновити вилучені фотографії з вашого носія.

Самостійне відновлення фотографій

Відновлення файлів – це досить складний процес для тих, хто не стикався з подібними проблемами раніше.

Для того щоб «витягнути» втрачені зображення слід використовувати спеціальні сервіси. Цей шлях є найпростішим і досить ефективним. Програми, які дозволяють здійснити відновлення видалених фотографій, найчастіше відносяться до розряду платних сервісів. Є програми, які дозволяють відновлювати файли, видалені з жорсткого диска, телефону, планшета і інших пристроїв.

В цілому принцип робіт таких програм однаковий: встановлюється програма, після установки і запуску програми, вказується тип втрачених файлів і місце звідки вони були видалені, після виконується безпосередній пошук фото. Знайдені файли рекомендується зберігати в окремій папці.

Професійне відновлення фотографій

Їли ви вважаєте за краще не ризикувати і звернутися за допомогою до фахівців, то ви гарантовано зможете відновити втрату. Однак варто зауважити, що в залежності від ситуації не завжди вдається відновити видалені фото на 100%. Це слід враховувати, звертаючись за допомогою до професіоналів, тому що в рідкісних випадках файли можуть не піддаватися відновленню.

Спеціалісти сервісного центру «Комп’ютерна допомога» виробляють ефективне відновлення видалених фотографій з жорсткого диска, карт пам’яті, флеш-карт, зовнішніх жорстких дисків і інших носіїв інформації.

Залежно від виду носія і від того, з якої причини були загублені фотографії (видалення, форматування, поломка носія), вартість послуг відновлення буде коливатися в межах від 500 грн до 2300 грн.

У розділі «Контакти» ви знайдете адреси найближчих центрів «TotalService» в столиці, з докладним описом найбільш зручних маршрутів по Києву.